top of page

Enten du trenger grunnarbeid, veiutbygging, dreneringsarbeid, eller andre maskinentreprenørtjenester, kan Hegna & Lie dekke dine behov. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som er skreddersydd for å møte kravene til både private og offentlige kunder. Vårt mål er å levere resultater av høy kvalitet til rett tid og innenfor budsjett.

VÅRE TJENESTER

6_edited.jpg
Vår-prosjekter?

Med vårens ankomst ønsker mange å fornye sine uteplasser og hager for å skape et vakkert og funksjonelt utendørsområde å nyte.

Hegna & Lie står klare til å hjelpe med et bredt spekter av vårprosjekter som vil forvandle uteplassen din til et oase av skjønnhet og funksjonalitet.

Graving

Vi tilbyr et bredt spekter av gravingstjenester for både private og offentlige kunder.

Vårt erfarne team av operatører og maskinførere har kompetansen til å håndtere alle typer gravingssituasjoner, fra små boligprosjekter til store infrastrukturutviklinger.

Enten det er behov for graving av grøfter, utgraving av tomter, opprensing av terreng eller andre gravingstjenester, kan du stole på Hegna & Lie for kvalitet, pålitelighet og ekspertise.

2_edited.jpg
5.png
Planering

Vi tilbyr planeringstjenester for en rekke prosjekter og formål.

 

Vårt erfarne team av fagfolk har ekspertisen til å håndtere alt fra små justeringer til omfattende ombygginger av terreng.

 

Enten det er snakk om planlegging av tomter for byggeformål, oppretting av veier eller parkeringsplasser, eller terrengjusteringer for landskapsprosjekter, kan du stole på Hegna & Lie for pålitelige og effektive planeringstjenester.

Transport

Vihåndterer transporten av gravemaskiner på en sikker og effektiv måte. Vi har erfarne sjåfører som er godt kjent med håndtering og sikring av gravemaskiner under transport.

4_edited.jpg
3.png
Tele og is

Vintersesongen bringer med seg unike utfordringer, og Hegna & Lie er her for å hjelpe deg med skreddersydde tjenester for håndtering av tele og is.

 

Enten det er behov for telehakking for graving eller isfjerning for sikkerhet og tilgjengelighet, kan vårt erfarne team bistå med effektive løsninger tilpasset dine behov.

Tining av tele og is kan vi fjerne ved hjelp av HeatWork og tinematter.

bottom of page