top of page

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for nettstedet til Hegna & Lie. Vi tar ditt personvern på alvor, og denne erklæringen forklarer hvilken type informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker den.

Informasjon vi samler inn

  • Personlig informasjon: Når du kontakter oss via skjemaer på nettstedet vårt, kan vi be om personlig informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og lignende.

  • Teknisk informasjon: Vi samler inn teknisk informasjon om din tilkobling til nettstedet vårt, inkludert IP-adresse, nettlesertype og -versjon, enhetstype, operativsystem og lignende.

Hvordan vi bruker informasjonen

Vi bruker informasjonen vi samler inn til følgende formål:

  • For å svare på henvendelser og spørsmål du sender oss.

  • For å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt.

  • For å analysere bruksmønstre og trender for å optimalisere nettstedets ytelse.

  • For å sende relevant informasjon og markedsføringsmateriell hvis du har samtykket til dette.

Deling av informasjon

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse eller for å beskytte våre rettigheter.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn data om bruksmønstre. Les vår Informasjonskapsleretningslinjer for mer informasjon.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til og korrigering eller sletting av din personlige informasjon. Du kan også be om begrensning av behandlingen eller motsette deg behandlingen av din personlige informasjon. Kontakt oss hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene.

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden sammen med en oppdatert revisjonsdato.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernerklæring, vennligst kontakt oss på johhegnaoglie@gmail.com.

 

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 31.03.2024.

bottom of page